اندونزی,معدن غذاهای سنتی جهان+تصاویر

اندونزی,معدن غذاهای سنتی جهان+تصاویر


اندونزی در جنوب شرقی آسیا قرار گرفته است این کشور ۵ هزارو ۳۵۰ غذا دارد
که بیشتر غذاهایشان شامل برنج و گوشت و ماهی و سوپ و سبزیجات است
در این کشور بیشتر مردم غذا را با دست می خورند در ادامه با غذاهای سنتی
اندونزی آشنا شوید و عکس های غذاهای این کشور را مشاهده کنید.

غذاهای سنتی اندونزی

اندونزی،کشوری واقع در جنوب شرقی آسیا که با هزاران هزار جزیره و ۳۰۰ گروه قومی معجونی از رنگ ،
طعم و عطر غذاها را دارد.
اندونزی،سرزمینی است که ۵ هزار و ۳۵۰ غذای سنتی دارد و از سال ۲۰۱۱ رویکرد جدی برای رشد گردشگری غذایی
اندونزی پیگیری شده است.

اغلب غذاهای سنتی اندونزی شامل برنج بخارپزشده،گوشت ،مرغ ،ماهی ،سبزیجات و سوپ است.

اندونزیها برای خوردن غذا از قاشق و چنگال استفاده می کنند اما خوردن غذا با دست هم چیز عجیبی
نیست.اندونزی ها برای خوردن غذا فقط از دست راست استفاده می کنند.

گذاشتن کمی غذا در بشقاب یا نوشیدنی در لیوان هم رسمی است که در میان مردم رواج دارد.

“ببک گورنگ” اردک سرخ شده است که به همراه برنج و مخلفات انتخابی تهیه و خورده می شود.

“سایور آسم” سوپ تازه و محبوب اندنزی هاست که با سبزیجات ،
شیر نارگیل ،چایوت(میوه خوراکی –گیاهی) ،بیلیمبی ،ملینجو و ذرت درست می شود.

غذاهای سنتی اندونزی

سایور آسم

سس فلفلی محبوب اندونزی

“سمبال” سس فلفلی محبوب و پای ثابت غذاهای اندونزی هاست
که از میگو ،فلفل ، آب لیمو ،شکر،نمک و البته گاهی قارچ ،انبه نرسیده درست می شود.

غذاهای سنتی اندونزی

سمبال

“پِپس ایکان” بخارپزکردن سبزیجات در برگ موز است.

غذاهای سنتی اندونزی

پِپس ایکان

“گورنگان” اسنک مورد علاقه مردم این سرزمین است که با سیب زمینی ،
سبزیجات ،هویج ،کلم رنده شده و جوانه لوبیا تهیه می شود.

غذاهای سنتی اندونزی

گورنگان

“ایکان باکار” ماهی گریل شده ساده و خوشمزه است که از کشوری با ۱۷
هزار جزیره انتظار می رود که غذای اصلی منوهای آن باشد.

غذاهای سنتی اندونزی

ایکان باکار

“توفو” پنیر لوبیا سرخ شده است که با سس شیرین سویا و فلفل خورده می شود.

غذاهای سنتی اندونزی

توفو

“بلادو ترونگ” و رنگی که حاکی از خوشمزگی این غذاست که بادمجان گریل
شده آغشته در انبوهی سس تند -تهیه شده از میگو خشک -خورده می شود.

غذاهای سنتی اندونزی

بلادو ترونگ

“مارتاباک” ،کرپ های ضخیمی است که دو نوع گوشتی و شیرین دارد.

غذاهای سنتی اندونزی

مارتاباک

“باکپائو” نان های گوشتی است که در دکه های خیابانی اندونزی برای
رفع گرسنگی رهگذران تهیه می شود.البته این نان نوع شیرینی هم دارد که با شکلات پر می شود.

غذاهای سنتی اندونزی

باکپائو

راز خوشمزگی غذاهای اندونزی

راز خوشمزگی غذاهای اندونزی همان سس کناردستی است اما درباره
“میه آیام” همه چیز بستگی به طعم نودل این سالاد دارد.

غذاهای سنتی اندونزی

میه آیام

“راوون” خوراک گوش گاو با عطر و طعم دیوانه کننده ،وعده ای سنگین
و سیاه رنگ اما خوشمزه و به یادماندنی است.مواد اصلی سوپ به غیر
از گوشت گاو ، سیر،زنجبیل،موسیر ،زردچوبه و فلفل قرمز هستند.

غذاهای سنتی اندونزی

راوون

برای تهیه “آیام گورنگ” از پرندگان کوچک سرخ شده استفاده می شود.

غذاهای سنتی اندونزی

آیام گورنگ

“ایندومی” نودل فوری اندونزی هاست که حتما یکی از غذاهای سفره های رنگین آنهاست.

غذاهای سنتی اندونزی

ایندومی

“لانتونگ سایور” صبحانه مورد علاقه صبحگاه آفتابی این کشور آسیایی است.
برنج فاقد گلوتن،شیر نارگیل کاری ،پاپایا نرسیده،پنیر توفو سویا و تخم مرغ آب پز مواد اصلی این صبحانه هستند.

غذاهای سنتی اندونزی

لانتونگ سایور

سوپ “دم گاو”غذای خیابانی اندونزی است اما همه قشری آن را دوست دارند.

غذاهای سنتی اندونزی

سوپ “دم گاو”

بیشتر بدانید: با کباب ساتای آشنا شوید

“ساتای”
این کباب های هیجان انگیز که از گوشت مرغ، خرگوش و یا بز تهیه می شوند،
به صورت ذغالی کباب می شوند و موقع سرو به شدت داغ هستند. گوشت ها
در زردچوبه، سس باربیکیو و سس بادام زمینی مزه دار می شوند. این غذا بیشتر
یک غذای خیابانی است و در بین عرب ها هم طرفداران زیادی دارد. در ایالت مادورا،
این غذا به همراه کیک برنج، خیار حلقه ای و پیاز سرو می شود. مخلفات و نوع سرو
این غذا می تواند بسته به جایی که آن را امتحان می کنید متفاوت باشد.

توریسم آنلاین و الی گشت

منبع : نیک صالحی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *