ویزای دانشجویی شینگن

ویزای دانشجویی شینگن


دانشجویانی که شهروندی کشورهای عضو ناحیه شینگن را در اختیار ندارند
و می خواهند برای ادامه تحصیل به کشور اروپا سفر کنند باید ویزای دانشجویی شینگن
دریافت کنند ساده ترین تعریف ویزای دانشجویی گرفتن اجازه اقامت
از طرف کشور مقصد به دانشجوی پذیرفته شده در یک موسسه آن کشور می باشد.

ویزای دانشجویی شینگن

ساده‌ترین تعریف برای ویزای دانشجویی اعطای اجازه اقامت از طرف کشور مقصد به دانشجوی پذیرفته‌شده در یک موسسه
آموزشی معتبر در آن کشور است.
صاحب ویزای دانشجویی برای اقامت در آن کشور به هیچ مدرک دیگر که شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد را
تایید کند نیاز ندارد.
تمام تبعه کشورهایی که شهروندانشان برای ورود به ناحیه پیمان شینگن (۲۶ کشور اروپایی) نیاز به دریافت ویزای شینگن
دارند، برای ادامه تحصیل در هریک از مراکز آموزشی این کشورها نیاز به اخذ ویزای دانشجویی شینگن دارند.
با کجارو همراه باشید تا درباره ویزای دانشجویی شینگن بیشتر بدانیم.

چه کسانی باید ویزای دانشجویی شینگن دریافت کنند؟
دانشجویان غیر اروپایی که شهروندی کشورهای عضو ناحیه شینگن را در اختیار ندارند و قصد دارند برای ادامه تحصیل به
اروپا سفر کنند ملزم به دریافت ویزای دانشجویی شینگن هستند.
علاوه بر دریافت ویزای دانشجویی شینگن، اگر زمان اقامت دانشجویان بیشتر از ۹۰ روز باشد، دانشجویان ملزم به دریافت اجازه
اقامت برای یک سال آموزشی کامل از کشور مقصد هستند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی شینگن

در ابتدا لازم است فرم درخواست از اینترنت دانلود شده و به‌طور کامل و با دقت تکمیل شود.
فرم درخواست می‌تواند به‌صورت الکترونیکی تکمیل شده یا پرینت گرفته و تکمیل شود.
پس از تکمیل فرم و امضا، فرم درخواست باید به‌صورت دستی به سفارت، کنسولگری یا نماینده معتبر کشور مقصد در
کشور مبدأ دانشجو تحویل داده شود.

svp1سایر مدارک مورد نیاز به شرح ذیل است:
گذرنامه معتبری که حداقل سه ماه تا پایان مدت آن اعتبار داشته باشد.
مستنداتی که تأمین مخارج شما را در طی اقامت در اتحادیه اروپا تضمین کند.
این مستندات می‌تواند از قبیل: پول نقد قابل تبدیل به ارز معتبر، چک مسافرتی، بلوک پول در حساب بانکی، کارت
اعتباری یا بسیاری دیگر از مدارک که تضمین کند در شرایط سخت شما توان تأمین هزینه زندگی خود را با
یکی از ارزهای معتبر بین‌المللی دارید.

ویزای دانشجویی شینگن

فرم درخواست از اینترنت دانلود شده و به‌طور کامل و با دقت تکمیل شود.

ارائه مستندانی در مورد محل اقامت خود در کشور مقصد.
این مدارک برای دانشجویانی که ثابت کنند کمک‌ هزینه (فاند) کافی در طول تحصیل خود دریافت می‌کنند لازم نیست.

دو قطعه عکس که شرایط و مشخصات ارائه‌شده توسط سفارتخانه کشور مقصد را دارا باشند(dot) ارائه برنامه سفر بیمه سفر
و پزشکی که در طول مدت اقامت شما در ناحیه شینگن معتبر باشد(dot) نامه پذیرش از دانشگاهی که از آن
اجازه تحصیل گرفته‌اید(dot) رسید بانکی معتبر که ثابت کند شما هزینه‌های دریافت ویزا را پرداخت کرده‌اید

از کجا باید اقدام کرد؟
شما باید از طریق سفارتخانه یا کنسولگری کشوری که قصد سفر به آن را دارید برای دریافت ویزای شینگن اقدام
کنید.

مدت زمان اعتبار ویزا

مدت اعتبار ویزای شینگن به‌طور معمول بیشتر از ۹۰ روز نیست.
اگر برای ادامه تحصیل خود به زمان بیشتر از ۹۰ روز احتیاج دارید باید برای دریافت اجازه اقامت برای مدت‌زمان
متناسب با شرایط خود اقدام کنید.
دریافت اجازه اقامت پس از ورود به کشور مقصد و با ارائه ویزای شینگن امکان‌پذیر است.

نکته فوق‌العاده مثبت در ارتباط با دریافت اجازه اقامت این است که شما پس از دریافت اجازه اقامت، بدون هیچ
مدرک اضافه دیگری می‌توانید به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کنید.
اجازه اقامت به‌صورت مهر در پاسپورت شما درج می‌شود.
همان‌طور که پیش‌تر ذکر شد، اعتبار ویزای شینگن به‌طور معمول ۹۰ روز است.
ویزای شینگن دانشجویان چندبار ورود است و در مدت‌زمان اعتبار ویزا ( بدون دریافت اجازه اقامت ) می‌توانند به‌طور نامحدود
به کشورهای ناحیه شینگن سفر کنند.
برای سفر به کشوری خارج از ناحیه شینگن باید اطلاعات شرایط و اجازه سفر را جویا شوید تا در بازگشت
به ناحیه شینگن دچار مشکل نشوید.

دریافت ویزای دانشجویی شینگن

دریافت ویزای دانشجویی شینگن از طریق ویزای دانشجویی سایر کشورها
اگر در حال حاضر دارای ویزای دانشجویی از کشوری خارج از ناحیه شینگن هستید و قصد بازید از کشورهای ناحیه
شینگن را دارید می‌توانید برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن اقدام کنید.
برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن از این طریق دو شرط اساسی و ضروری وجود دارد.
اول آنکه شما باید حداقل یک ماه قبل از اقدام برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن در کشوری ( خارج از
ناحیه شینگن) که ویزای دانشجویی آن را در اختیار دارید اقامت داشته باشید.
و شرط دوم هم آن است که شما تنها در زمان تحصیل در آن کشور می‌توانید ویزای دانشجویی شینگن دریافت
کنید.
اگر قصد دارید پس از اتمام تحصیل خود از کشورهای اتحادیه اروپا بازدید کنید باید از طریق سفارتخانه آن کشورها
در کشور خودتان (و نه از طریق ویزای دانشجویی در کشوری که تحصیل می‌کنید) اقدام کنید.

ویزای دانشجویی شینگن

برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن از این طریق دو شرط اساسی و ضروری وجود دارد.

مدارک لازم پیش از دریافت ویزای دانشجویی شینگن

پیش از دریافت ویزای دانشجویی شینگن از طریق ویزای دانشجویی سایر کشورها از داشتن مدارک زیر اطمینان حاصل کنید:

فرم درخواست ویزای تکمیل و امضاشده

گذرنامه دارای مهر اجازه اقامت

دو قطعه عکس که شرایط و مشخصات ارائه‌شده توسط سفارتخانه
کشور مقصد را دارا باشند.

نامه معتبر به همراه مهر و امضا از دانشگاه محل تحصیل خود، که تائید می‌کند شما دانشجوی تمام‌وقت آن دانشگاه
است(dot) اصل این نامه باید به سفارتخانه یا کنسولگری ارائه شود و کپی آن فاقد اعتبار است.
تاریخ نامه هم نباید از یک ماه از زمان اقدام شما فراتر رود.
برخی از سفارتخانه‌ها علاوه بر این نامه، نامه اجازه دانشگاه برای سفر شما در آن دوره مشخص را نیز درخواست
می‌کنند که شما ملزم به ارائه آن هستید.

گزارش کامل بانکی ماه گذشته شما، که ثابت می‌کند شما دارای هزینه کافی برای سفر هستید.

ارائه برنامه سفر که شامل مدارک محل اقامت شما و بلیت برگشت می‌شود.
پس از درخواست شما برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن از شما این مدارک را درخواست می‌کنند.

بیمه سفری که تمام روزهای اقامت شما در ناحیه شینگن را پوشش دهد.

نتیجه درخواست دریافت ویزا چه زمانی مشخص می شود؟

نتیجه درخواست شما برای صدور ویزای ناحیه شینگن برای تحصیل حداکثر سه ماه طول می‌کشد.
اگر پس از گذشت سه ماه هیچ پاسخی به درخواست شما داده نشود درخواست خود را رد شده تلقی کنید.
بااین‌حال در بیشتر موارد جواب کامل و دقیق درخواست شما ( حتی درصورتی‌که درخواست شما رد شده باشد). تا سه
ماه پس از ارائه درخواست، داده می‌شود.
برای دارندگان ویزای دانشجویی سایر کشورها، نتیجه درخواست ویزا معمولاً در یک ماه اول پس از ارائه درخواست مشخص می‌شود.

ویزای دانشجویی شینگن

نتیجه درخواست شما برای صدور ویزای ناحیه شینگن برای تحصیل حداکثر سه ماه طول می‌کشد.

تاریخچه شینگن

بیشتر بدانید:تاریخچه شینگن
ایده‌ی یکپارچه‌سازی مجوز ورود برای کشورهای اروپایی به سال‌ها قبل، پس از
اتمام جنگ جهانی دوم، باز می‌گردد. اولین‌بار در دهه‌ی ۶۰ میلادی، در سال ۱۹۵۷، بود
که مجموعه کشورهای اسکاندیناوی، شامل ۴ کشور سوئد، دانمارک، فنلاند و نروژ با
امضای پیمانی تصمیم به صدور مجوزی واحد برای رفت و آمدهای بین یکدیگر گرفتند.

۲۷ سال بعد، در سال ۱۹۸۴، آلمان و فرانسه این ایده را برای کشورهای عضو اتحادیه
اروپا مطرح کردند. سرانجام یک سال بعد، در ۱۴ ژوئن ۱۹۸۵، در منطقه‌ای به نام شینگن
در کشور لوکزامبورگ، ۵ کشور فرانسه، آلمان غربی، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ «پیمان شینگن»
را به امضا رساندند. بر اساس این پیمان، رفت و آمد بین مرزهای مشترک این کشورها آزاد شد.
همچنین فعالیت‌های مشترک متعدد دیگری نیز در زمینه‌های گوناگون بین این کشورها آغاز شد.

به مروز زمان الحاقیه‌های ریز و درشتی نیز به این پیمان اضافه شد. همچنین با گذر سال‌های
متمادی، کشورهای اروپایی دیگر نیز به این پیمان پیوستند. امروزه کماکان کشورهای
باقی‌مانده‌ی اروپایی سعی در پیوستن به پیمان شینگن دارند.

کجارو

منبع : نیک صالحی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *